Je to více než rok, co nastal ten AHA moment. Někdo během té doby shlédnul většinu seriálů z Netflixu, další přibral 8 kg, někteří se rozešli nebo jim přibyl človíček do rodiny. Já jsem po druhé pandemické vlně a mých kulatých narozkách dospěla konečně k názoru, že něco se musí rozhodně změnit.

Řekla jsem si už dost, začni makat, jdi do AKCE. Ke správnému vykročení mi pomohlo i členství v jednom pražském inkubátoru POINT ONE se skvělou partou, jenž se snaží z nerozvážných lidiček jako jsem já, přetavit v úspěšné podnikatele. Můj byznys by byl stále jen nerealizovaným nápadem v hlavě.

V předchozích zaměstnáních jsem cítila tu klasickou ženskou nedoceněnost. A že vás šéf nebere vážně, když mu říkáte své myšlenky, přitom od ostatních slyšíte, že máte dobré nápady. To je nejlepší cesta mě demotivovat a cokoliv zlepšovat.

Rozhodla jsem se tedy začít plnit SVÉ sny, nikoliv sny mých nadřízených.

A protože moc dobře vím, jak moc je těžké s mimčem do 3 let sehnat brigádu (kromě MLM, což nechce dělat každý) a pak zas po rodičáku sehnat práci na zkrácený úvazek, vymyslela jsem si tento projekt, se kterým mi měly mamky pomáhat. Protože se zatím pereme s pandemií,  práci pro ostatní maminy zatím musím odložit, ale myslím na vás a do budoucna s vami počítám. 

Hlavně doufám, že se Vám projekt bude líbit a bude k užitku.  Přehledně vám nabídne volné termíny na jednom místě, ušetří trochu toho času, který máme vymezen a pokud jste živnostník, tak i pomůže k novým klientům a zjednodušší vám alespoň o kousek ten život. 

Jen činy spojují sny s realitou. Ať se Vám daří.

Lenka