Otázky a odpovědi PRO PODNIKY

Volné termíny jsou na jedné platformě, přehledně, lze filtrovat podle různých parametrů. Určitě si chcete také uvolnit ruce od telefonátů svých zákazníků, kteří mohou termíny nyní rezervovat přes platformu a vás nebudou odvádět od práce. Váš podnik lze označit srdcem jako oblíbený. V momentě, kdy zadáte nový termín přijde dotyčné osobě e-mail s notifikací.

Pokud chcete taky nabízet termíny klientům, bez registrace to nepůjde. Chcete-li se jen podívat na nabídku termínů, registrovaní být nemusíte.

Ano, staneme se vlastně takovou vaší představovací stránkou na platformě, ve svém firemním profilu vyplníte kontaktní údaje vč. informací o vás a vašich službách, vložíte logo i fotky, vyplníte si šablony a z nich pak na pár kliknutí zadáváte termíny pro klienty.

Občas klient zruší termín pár hodin před službou a mnohým z vás dle průzkumu už nezbývají síly na to to řešit. Proto jsme tu my, na pár kliknutí termín jednoduše vystavíte na platformu, čímž zvýšíte šanci na jeho rezervaci. Záleží nám na tom, aby vaše termíny byly vytížené na maximum. Lze zadat i akční ceny.  

Jasně, vaši obavu chápeme. Proto je tu pro vás členství Basic, které získáváte s registrací ZDARMA, kdy můžete zadávat opakovaně 3 termíny (vystavíte 3 termíny, jeden někdo rezrevuje či expiruje tak znovu můžete vystavit třetí do počtu). Pokud se vám služba bude líbit a budete chtít termínů více, stačí přejít na členství placené. Na výběr je ze dvou variant a tří možností četnosti plateb.

Členství Business a Premium zahrnuje představení vašeho podniku a služeb na blogu a sociálních sítích. V těchto balíčkách lze zadat více termínů, fotek a šablon.

Premium má navíc PR články v blogu, ve kterých se můžete zmínit o novinkách, akcích, atd. Také je zde možnost zadávat ještě větší množství termínů a přednostní zobrazení v sekci doporučené podniky.

Ne, smlouva je potvrzena odsouhlasením Veřejných obchodních podmínek při registraci členství.

Volný termín je jen zprostředkovatel mezi vámi a klientem, úhradu za vaše služby řešíte přímo s koncovým zákazníkem.

 

Ne, vše se odehrává na našem webu.

Záleží samozřejmě na tom, jak široká vaše nabídka je, ale zpravidla jde o 15 minutek. Není nutné nastavit vše hned na první dobrou, k vyplňování se můžete vrátit nebo později doplnit zbylé údaje. Doporučujeme nastavení provádět na PC, je to komfortnější. Pokud si nebudete s něčím vědět rady, určitě se nám ozvěte na lenka@volny-termin.cz nebo 602 231 839.

Ano, chceme vám to co nejvíce ulehčit, proto můžete termíny na pár kliknutí zadat kdykoliv. Během reklamy u večerního filmu to jistě zadáte v cuku letu. Brzy bude i šablona, do které zadáte více termínů a datumů naráz.

Na platformě průběžně pracujeme a na základě vašich tipů a doporučení budeme funkce přidávat. Klidně nám dejte doporučení, co by zde nemělo chybět a zjednoduší vám to práci. lenka@volny-termin.cz

Otázky a odpovědi PRO ZÁKAZNÍKY

Kdokoliv má zájem o konkrétní službu a je mu více jak 15 let.

Na stránkách www.volny-termin.cz v sekci Pro zákazníky/Vytvořte si u nás účet.

Je to nový projekt, který vám v budoucnu nabídne hodně širokou škálu termínů na jednom místě, mezi kterými využijete řadu fitrů pro váš výběr. Termíny už nemusíte hledat po všech čertech, ale budou zde všechny možné služby a nabídky pěkně pohromadě. Budete moci sdílet či poslat kámošce konkrétní službu s termínem, pokud víte, že zrovna něco takového řeší.

Někteří z vás neradi volají a narychlo vymýšlí s živnostníkem termín, který se hodí vám oběma. Tohle je ta nejjednodušší volba. V klidu, a kdy se to hodí vám, si termín vyberete na naší platformě. A to i o půlnoci. Rezervační systémy zpravidla nabízí termín na stránkách klienta, takže pokud u něj nenajdete vhodný termín nebo je až za dlouho, musíte jít na stránky dalšího podniku. My vám chceme ušetřit čas.

 

Pro prohlížení termínů nemusíte, ale pro jejich rezervaci už ano. Je to z důvodu, aby si jednak někdo nedělal z rezervací srandičky a neklikal jen tak a za druhé podnik by měl vědět, kdo k němu dorazí. Stejně jako když se objednáváte po telefonu, tak taky hlásíte jméno a zpravidla na vás mají telefon.

Ne, registrace je zdarma. Platíte za provedenou službu. A to přímo danému podniku/živnostníkovi.